Archives

Categories

Реагирај! отвори прашања вредни за дискусија и акција

8.229

Реагирај! во текот на своето кратко постоење веќе има 58 пријави, означени се 79 локации во Скопје, вкупно 46,080 прегледи на страниците и 5,713 посети и голем интерес од медиумите (Вест, Voice of America, Факултети.мк, ПлусИнфо, СкопјеИнфо, it.com.mk итн, како Read more ›